keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Lähde mukaan Erikeepperin kansainvälisyysvastaavaksi!


Miltä kuulostaisi järkkäillä opiskelukavereille ekskursiomatkaa Tukholmaan? Tai olla mukana tekemässä vaihtareiden vaihtovuodesta uskomattoman, ja tutustuttaa heitä siihen miten erikeepperiläiset bilettää? Tai tarjota tukea ja turvaa erkan opiskelijoiden keskuudessa, jotka harkitsevat vaihtoon lähtemistä? Jos kiinnostuit, niin otathan rohkeasti yhteyttä!

Kansainvälisyysvastaavaa haetaan toimihenkilön pestiin. Toimihenkilöllä on yleensä selkeä kiinnostuksen kohde, minkä tiimoilta he haluavat ottaa vetovastuun tai muuten olla Erikeepperin toiminnassa vahvasti mukana. Toimihenkilöllä ei ole samanlaista vastuuta käydä hallituksen kokouksissa kuin hallituksen jäsenillä, mutta se on aina suotavaa, jotta pysyy Erikeepperin muusta toiminnasta kärryillä. Toimihenkilöltä ei vaadita aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta ja/tai alueesta, josta on kiinnostunut.

Mikäli olet kiinnostunut ja innostunut lähtemään toimihenkilöksi Erikeepperiin, niin lähetä vapaamuotoinen lyhyt esittely osoitteeseen viivi.piira@helsinki.fi. Viestissä voit kertoa itsestäsi ja miksi sinua kiinnostaisi kansainvälisyysvastaavan paikka. Mikäli sinulla ei ole tarkempia visioita, voit joka tapauksessa lähettää viestin, jotta tiedämme että olet kiinnostunut ja voimme yhdessä pohtia mitä haluat tehdä.

Erikeepperi ry:n puolesta,
Viivi Piira
puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti