maanantai 7. syyskuuta 2015Heippa kaikki Keepperiläiset!


Syksy on pyrähtänyt taas reippaasti käyntiin ja luvassa on perinteiseen tapaan paljon tapahtumia niin uusille fukseille kuin jo kokeneille konkareille. Kuukausitiedotteen funkitona on kerätä ja jakaa tietoa kunkin kuukauden mahdollisista tärkeistä asioista, tapahtumista sekä koulutuksista. Tässä tuhti infopaketti teille kuukausitiedotteen muodossa, johon on kerätty myös koko syksyn jo tiedossa olevia tapahtumia.


Syksyn tapahtumia


10.9. Conduksen fuksiaiset.

 • Condus järjestää jälleen kerran perinteiset fuksiaisensa torstaina 10.9. klo 17:00 alkavalla rastien kiertämisellä. Tämän vuoden teemana on aikamatkailu, jota fukseista muodostetut joukkueet pääsevät tulkitsemaan mm. asuillaan kierrellessään rasteja ympäri Helsingin keskustaa. Vaikka kyseessä onkin fuksitapahtuma ovat kaikki tervetulleita Fuksiaisten jatkoille Amarilloon klo 21:00 alkaen.
 • Lisää infoa löydät tapahtuman facebook-eventistä eli täältä: https://www.facebook.com/events/1483025838684515/


16.9. Erikeepperin leffailta.

 • Erikeepperi järkkää vuoden ekan leffaillan keskiviikkona 16.9. klo 17:00 Gustavus Rexiin (Leppäsuonkatu 11). Teemanamme on kansainvälisyys - tarjolla on siis elokuvia monista eri maailman kolkista eli vaihtelua iänikuisiin jenkkileffoihin ja suomalaisiin elokuviin. Lisää päivitystä illan leffatarjonnasta tulossa myöhemmin! Erikeepperin jäsenille tapahtuma on ilmainen.
 • Kokoonnumme klo 17 alkaen ja laitamme ekan leffan pyörimään mahdollisimman pian, joten kantsii olla paikalla ajoissa :) Omat eväät mukaan!
 • Klikkaa itsesi osallistuvaksi Facebookissa: https://www.facebook.com/events/894482890641810/


23.9 “Mikä musta tulee isona” -koulutus

 • Erikeepperi järjestää kaikille erkkaopiskelijoille suunnatun työelämätapahtuman 23.9. klo 18.00 Gustavus Rexissä (Leppäsuonkatu 11). Tilaisuudessa jo valmistuneet tai pian valmistuvat erityispedagogiikan opiskelijat kertovat tulevista urasuunnitelmistaan ja opintopoluistaan yliopistolla. Nyt on siis mahdollisuus päästä kuuntelemaan ja keskustelemaan, mikäli tulevat uramahdollisuudet ja eri suuntautumisvaihtoehdot mietityttävät ja haluaisit lisätietoa :)
 •  Erikeepperin jäsenille ilmainen, muille tapahtumamaksu on 5 euroa. Tervetuloa mukaan!
 • Klikkaa itsesi osallistuvaksi täältä: https://www.facebook.com/events/876902152391564/


30.9. HYYn fuksiseikkailu

 • HYY järjestää toista kertaa koko Suomen suurimman fuksitapahtuman eli Fuksiseikkailun keskiviikkona 30.9. Kerää joukkue fuksikavereistasi, kierrä HYYn, opiskelijajärjestöjen ja yliopiston rasteilla suorittamassa tehtäviä ja voita huikeita palkintoja! Tapahtuma alkaa Kaivopihalta, mistä joukkueet levittäytyvät rasteille ympäri kaupunkia ja kokoontuvat seikkailun huipentaville jatkoille The Circukseen, jossa esiintyvät mm. Roope Salminen & koirat- yhtye.
 • Joukkueiden tulee ilmottautua tapahtumaanohessa olevan linkin kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/62432/lomake.html
 • Tapahtuman Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1632727973640786/
 • Lisätietoa tuutoreilta ja HYY:n sivuilta: http://hyy.helsinki.fi/fi/fuksiseikkailu


7.10. Erikeepperin fuksisitsit

 • Sitsit? Häh? Mikä se on?
 • Yliopistoelämään kuuluu paljon muutakin kuin luennoilla istumista sekä esseiden rustaamista. Ehkä kirkkaimman valon Kaisa-kirjaston uumenissa pänttäävän opiskelijan syksyyn tuo Sitsit, eli akateeminen pöytäjuhla. Sitseillä pukeudumme parhaimpiimme (tai mahdollisesti noita-akoiksi, kannattaa olla perillä illan pukukoodista), nautimme kolmen ruokalajin illallisen sekä laulamme perinteisiä juomalauluja. Sitsimestari johtaa illan ohjelmaa, etkä halua uhmata hänen sanaansa, jos et halua kärsiä seurauksia. ;) Sitsien tunnelmaa on vaikea sanoin kuvailla, vaan ne on koettava itse!
 • Koska sitsikulttuuriin kuuluu lukemattomia kirjoittamattomia (ja osittain mielivaltaisia) sääntöjä ja perinteitä, järjestääkin Erikeepperi fuksisitsit, joilla erkkafuksi pääsee harjoittelemaan sitseilyä vanhempien opiskelijoiden ohjauksella rennoissa tunnelmissa. Vaikka sitseihin liittyy paljon sääntöjä, on sitsien tarkoitus olla kaikille osallistujille hauska tapahtuma eikä tapahtuman tarkoituksena ole esimerkiksi nolata ketään. Fuksi, liity siis rohkeasti iloiseen sitsiseuraan keskiviikkona 7.10 Alina-saliin Uudelle ylioppilastalolle!
 • Tarkemmat tiedot tulevat lähempänä tapahumaa.

13.10. Merkkimarkkinat

 • Condus järjestää yhteistyössä muiden käyttiksen järjestöjen kanssa perinteiset Merkkimarkkinat 13.10 klo 10-14 Minerva-rakennuksen (Siltavuorenpenger 5) entisen kirjaston eli K1 kerroksen aulatilassa.
 • Merkkimarkkinoilla on hyvä mahdollisuus kerryttää omaa haalarimerkkikokoelmaansa ostamalla eri ainejärjestöjen kojuilta mitä ihanempia ja hauskempia haalarimerkkejä. Haalarimerkkien ohella ainejärjestöillä on tapana myydä omatekemiään herkkuja sekä Conduksen kojulta voit hankkia itsellesi Käyttiksen oman juomalaulikirjan!

14.10. Condus Amazin Race

 •  Yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista - CONDUS AMAZING RACE - järjestetään 14.10.! Condus Amazin race on vihjeisiin perustuva huisin hauska kaupunkisuunnistus, jossa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan niin nopeudessa kuin vihjeidenratkaisukyvyssä. Sallitut kulkuvälineet ovat linja-auto, raitiovaunu, metro, juna, jalat, pyörä, riksa, hevonen, kädet, kuumailmapallo, rullaluistimet, skeittilauta, sukset, kickbike, potkulauta, hyppykeppi, polkuauto, lentokone, helikopteri ja taikamatto. Tapahtuma on huippu suotisttu, joten jos haluat mahtua mukaan kannattaa olla ilmottautumisen auetessa haukkana näpyttämässä joukkueen tiedot e-lomakkeeseen.
 • Lisää tietoa tapahtumasta ja ilmottautumisen ajankohdasta lähempänä tapahtumaa.


Hauskaa syksyä kaikille ja törmäillään tapahtumissa!
-Erikeepperin hallitus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti