sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Onnea Iris!

Erikeepperiläisiä palkittiin runsaasti ansionauhoilla!Lauantaina 18.4. järjestetyissä Conduksen 11. vuosijuhlissa moni Erikeepperissä toiminut hallituslainen ansaitsi työlleen tunnustusta, kun heidät palkittiin aktiivi- ja ansionauhoin. Upeat vuosijuhlat järjestettiin merellisissä tunnelmissa Kaivopuoston edustalla Uunisaaressa, jossa mukana oli hallituksesta joukko edustamassa Erikeepperiä.

Erikeepperiläisitä Conduksen aktiivinauha myönnettiin yli kahden vuoden aktiivisesta Mira Kääriälle, Viivi Piiralle, Hanna Timoselle ja Laura Takkuselle sekä aktiivinauha hopeisella tunnuksella myönnettiin Anniina Kälviäiselle ja Sanni Heinoselle yli kahdenvuoden erityisen aktiivisesta toiminnasta niin omassa ainejärjestössämme kuin tiedekuntatasolla .
ainejärjestötoiminnasta

Lisäksi Erikeepperin ikiomalle ja ihanalle Iris Vainiolle myönnettiin koko tiedekunnan korkein ansiomerkki -- ansiomerkkinauha kultaisella ansiomerkillä -- niin erityispedagogiikan koulutuksen kuin koko tiedekunnan hyväksi tehdystä poikkeuksellisen ansioituneesta ja aktiivisesta työstä!

Onnea Iris ja kaikki aktiivinauhoin muistetut!
Erikeepperiläisiä Conduksen vujuilla 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti