maanantai 16. helmikuuta 2015

Ilmottautuminen Hesarin approon ja Conduksen speksiin + Disney-leffailta

Tässä tulisi infoa ilmottautumisesta Hesarin approon ja Conduksen speksiin sekä infoa Erikeepperin Disney-leffaillasta. :)

1. Conduksen Speksi 12.3. Erikeepperi on hankkimassa lippuja tämän vuoden Conduksen speksiin "Kallio 604 – Tapaus Arkkienkeli"  torstaina 12.3.  klo 18:00järjestettävään näytökseen.  Liput maksavat alustavasti 12e/hlö, mutta  mikäli saamme koottua yli 10 hengen porukan, liput maksavat 10e/hlö. Erikeepperi järjestää speksiin myös yhteislähdön, mutta tästä infotaan myöhemmin osallistujille lisää. Ilmottautuminen Conduksen speksiin tapahtuu alla olevalla e-lomakkeella. Samaisella e-lomakkeella ilmottaudutaan myös Hesarin approon, joten voit jättää Hesarin approa koskevat osuudet huomiotta mikäli haluat osallistua vain speksiin. E-lomake aukeaa keskiviikkona 18.2. klo 12:00 ja sulkeutuu keskiviikkona 25.2. klo 23:59.
Linkki on tässä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/58475/lomake.html

Speksillä tarkoitetaan interaktiivista musiikki- ja tanssinumeroilla höystettyä  opiskelijateatteria, jossa yleisö voi ottaa osaa esitykseen huutamalla lavalle "Omstart!", jolloin näyttelijät joutuvat improvisoimaan kohtauksen uudestaan omstartin perään huudetun määreen mukaisesti.
Lisätietoa Conduksen speksistä täältä:  https://www.facebook.com/events/758419097579727/?source=1

2. Helsinginkadun appro 15.4. Erikeepperi on hankkinut legendaariseen Helsinginkadun approon 21 lippua 15.4. klo 17:00 starttaavaan lähtöön. Mikäli tahdot mahtua mukaan niin kannattaa olla nopea sillä vain 21 ensimmäistä ilmottautunutta saavat liput! Ilmottautuminen tapahtuu alla löytyvällä e-lomakkeella. Samaisella lomakkeella ilmottaudutaan myös Conduksen speksiin eli mikäli et ole kiinnostunut speksista, voit jättää sitä koskevat osuudet täyttämättä. E-lomake aukeaa keskiviikkona 18.2. klo 12:00 ja sulkeutuu keskiviikkona 25.2. klo 23:59.
Linkki e-lomakkeeseen löytyy tästä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/58475/lomake.html
Lisätietoja Hesarin approsta täältä: http://www.helsinginkadunappro.net/

3. Erikeepperin Disney-leffailta 4.3. Oliko Leijonakuningas sinun lapsuutesi ykkösleffa? Osaatko Let It Go:n ulkoa ? Saako Bambi edelleen sinut itkemään?
Jos vastaus on kyllä ja vaikkei olisikaan, olet tervetullut Erikeepperin Disney-teemaiseen leffailtaan keskiviikkona 3. maaliskuuta klo. 18:00 eteenpäin! Kokoonnumme HOAS Jätkäsaaren (Välimerenkatu 5) tiloihin fiilistelemään vanhoja ja uusia Disney-suosikkeja yhdessä. Tarkoituksena olisi katsoa illan aikana muutama elokuva (riippuen leffailtaan osallistuvien maratoonauskunnosta ;) ) huikeasta seurasta ja omista leffaeväistä nauttien. Illan elokuvia emme ole vielä päättäneet ja järjestämmekin illan aikana katsottavista elokuvista äänestyksen, josta on tulossa tarkempaa tietoa tapahtuman facebook-tapahtumasivuille.
Linkki tapahtumaan löytyy tästä: https://www.facebook.com/events/1596150267288070/?notif_t=plan_user_invited

Terveisin Erikeepperin hallitus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti