torstai 5. helmikuuta 2015

Helmikuun kuukausitiedote

Hei jälleen kaikki Erikeepperiläiset! Tässä olisi tuhdimpi infopaketti, joka sisältää muun muassa kyselyjä, joihin vastaaminen on tärkeää:)

1. Kysely opettajasuuntaukseen ja monialaisiin opintoihin hakemisesta. Henkilökunta on toivonut opiskelijoilta tietoa siitä, kuinka moni opiskelija todellisuudessa on kiinnostunut hakemaan opettajasuuntaukseen ja monialaisiin opintoihin, jotta he voivat jatkossa huomioida tämän sisäänpääsymäärää miettiessään. Henkilökunta ei esimerkiksi ole ollut tietoinen erittäin tiukoista monialaisten opintojen hakukriteereistä, jotka ovat rajoittaneet hakemista. Vastaamalla alla olevaan lomakkeeseen vaikutat siihen, miten paljon tulevaisuudessa paikkoja on auki erityispedagogiikan opiskelijoille. Tästä syystä vastaaminen on erittäin tärkeää vaikka et ole kiinnostunutopettajasuuntuksesta tai monialaisista opinnoista! Perustelut ovat tärkeitä, sillä henkilökunnalla ei aina ole todellista tietoa hakemisen tai hakematta jättämisen syistä! Vastausaikaa on pe 20.2. klo 23:59 asti.

Kysely löytyy tästä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/58105/lomake.html

2. Muistutus jäsenkyselystä. Taas on aika kertoa mielipiteensä Erikeepperin viime vuoden toiminnasta, ja antaa ideansa tulevaisuutta varten. Vastaa kyselyyn, ja auta Erikeepperiä kehittämään toimintaansa! Kaikkien nimensä ilmottaneiden vastaajien kesken arvotaan lahjakortti (arvo 2x15e) vapaavalintaiseen Erikeepperin tapahtumaan. Lahjakortilla voit osallistua ilmaiseksi mihin tahansa Erikeepperin tapahtumaan, ja ottaa myös kaverisi mukaan! Vastaajien yhteystiedot kerätään kyselyyn vastaamisen jälkeen erillisellä lomakkeella, joten vastaajia ja vastauksia ei voida yhdistää toisiinsa. Voit kuitenkin vastata kyselyyn myös jättämättä yhteystietojasi, jolloin et osallistu arvontaan. Kysely sulkeutuu 23.2. ja arvonta suoritetaan seuraavana päivänä.

Vastaa kyselyyn osoitteessa: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/57904/lomake.html

3. Keskustelutilaisuus tutkintouudistuksesta 13.2. klo 9:00. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan, sillä Erikeepperi järjestää pejantaina 13.2. klo 9:00 Conddoorissa (Siltavuorenpenger 5, alin kerros)  keskustelutilaisuuden tulevasta tutkintouudistuksesta. Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä keskustelemaan ja jakamaan näkemyksiäsi uudistuvista tutkintovaatimuksista. Erikeepperin hallitus vie koonnin keskustelutilaisuudessa esille ilmeneistä näkemyksistä ja kommenteista henilökunnalle, joten mielipiteelläsi on väliä! Mikäli et pääse itse paikalle niin voit lähettää näkemyksesi/kommenttisi/kysymyksesi Erikeepperin hallitukselle osoitteeseen eri-hallutus@helsinki.fi.  Tervetuloa keskustelemaan ja vaikuttamaan!

4. Tanskalaisia erityispedagogiikan opiskelijoita vieraaksi 19.2. Erityispedagogiikan koulutus saa vieraaksi tansakalaisia erityispedagogiikan opiskelijoita, jotka ovat myös kiinnostuneita tutustumaan suomalaisiin opiskelijakollegoihinsa. Erikeepperi järjestää mukavan tilaisuuden päästä tapaamaan ja keskustelemaan vieraittemme kanssa torstaina 19.2. klo 14 Athenan luokassa 249, josta siirrymme noin klo 15 Conddooriin Conduksen International Coffee Houriin. Tervetuloa!

5. Merkkimarkkinat ja merkkienompeluilta 11.2. Condus järjestää keskiviikkona 11.2. Merkkimarkkinat klo 10-14 Minervan kirjaston edessä. Erikeepperin oman pöydän löydät myös merkkimarkkinoilta, jonne voit tulla moikkaamaan Erikeepperin hallitusta ja ostamaan hienoja uusia merkkejä!
Merkkimarkkinoiden facebook-tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/961128373897326/

Erikeepperi järjestää myös merkkienompeluillan samana päivänä eli 11.2. klo 18 alkaen Gustavus Rexissä (Leppäsuonkatu 11), jonne voit tulla ompelemaan merkkimarkkinoilta ostamasi ja syksyn aikana kertyneet merkkisi haalareihisi mukavassa seurassa!
Facebook tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/794095783993825/

6. Laskuhumala: Poikkitieteelliset laskiaisbileet 17.2. Condus, Matlu, TYT, Biösfääri Kannunvalajat ja Limes järjestävät laskiaisriehan jälkeen 17.2. klo 21:00 eteenpäin mahtavat poikkitieteelliset bileet Kaivohuoneella, joissa sinulla on mahdollisuus tutustua muiden tiedekuntien opiskelijoihin ja juhlintaan. Sisäänpääsy näihin kekkereihin kustantaa etukäteen 3 euroa (4€ ovelta) + 3 euron narikka, haalarimerkin sisältyessä hintaan! Lipunmyynti Siltavuorenpenkereellä Minervassa kirjaston edessä: Keskiviikkona Merkkimarkkinoilla 11.2 klo 10-14 ja maanantaina 16.2 kl0 11.30-14.
Linkki tapahtuman facebook-sivulille: https://www.facebook.com/events/804210176283231/

Talvisin terveisin, Erikeepperin hallitus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti