maanantai 13. lokakuuta 2014

Erkka Eksperiense 30.10 - 2.11

Erkka Eksperiense on kaikille Suomen erkkaopiskelijoille tarkoitettu viikonlopputapahtuma, joka sisältää toisiimme tutustumista, juhlimista, hauskanpitoa sekä kouluttautumista. Tänä vuonna Erkka Eksperiense goes Helsinki(!) eli Helsingin erkkaopiskelijoiden ainejärjestö Erikeepperi järjestää tämän legendaarisen tapahtuman 31.10 - 2.11. 

Viikonlopun ohjelmahan on seuraavanlainen:

Perjantaina kokoonnumme yhteen ja tutustumme toisiimme majoitustiloissa, Pakinkylän työväentalolla. 

Lauantaina aamupäivällä alkaa koulutusosio, joka sisältää erityispedagogiikan yliopistonlehtorin Ritva Ketosen alustuksen ja työpajan puheopetuksesta, fonetiikan ainejärjestön Foni ry:n työpajan äänenhuollosta/käytöstä sekä viittomakielen tulkin pitämän työpajan tukiviittomista. Lisäksi tutustumme yhdellä pisteellä erilaisten toiminnallisten oppimisvälineiden valmistajan Tevellan materiaaleihin (http://www.tevella.fi/Default.aspx). Koulutuksen jälkeen on kaupunkisuunnistusta ja illalla Pakinkylän työväentalolla SITSIT. Teemana on halloween ja pukukoodina naamiaiset!

Sunnuntaiaamuna jatkamme brunssin merkeissä ja viimeistään klo 12 sanomme näkemiin ja suuntaamme kotia kohti.

Koko tapahtuma tulee kustantamaan kokonaisuudessaan vain 20 euroa. Hinta sisältää yöpymisen työväentalolla, laadukkaan koulutuksen, ruoat, sitsit ja upeaakin upeammat EE-haalarimerkit!

Jos haluat osallistua pelkästään sitseille tai koulutukseen, on sekin mahdollista. Tällöin maksat 10 euroa jommasta kummasta.


FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1458949501036866/?fref=ts

Ilmoittautuminen tapahtuu e-lomakkeen kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/54178/lomake.html


1 kommentti: