keskiviikko 20. elokuuta 2014

Syksyn tapahtumia!

Tässäpä kalenteriin merkattavaksi jälleen syksyn tapahtumia. Tapahtumien epämääräinen ja suorastaan mysteerinen info päivittyy sitä mukaa kun tapahtumat ja yliopiston alku lähenee!

27.8. Vuoden ensimmäinen Erikeepperin tapahtuma on illanvietto erkan fuksien ja opettajankoulutuslaitoksen vaihtareiden kanssa! Kaikki erikeepperiläiset ovat tervetulleita. Illalla kokataan, tutustutaan ja hengaillaan rennosti. Tapaaminen Kampin pääovilla Narinkkatorilla klo 16.
Lisätietoa FB-eventissä:  https://www.facebook.com/events/442006975941612/

1.9. Avajaiskarnevaalit. Klo 14-18 keskustakampuksen kadut ja rakennukset täyttyvät karnevaalitunnelmasta, kun yliopisto, ylioppilaskunta, osakunnat sekä aine- ja harrastusjärjestöt esittäytyvät ständeillä uusille ja vanhoille opiskelijoille. Esittelyiden lisäksi monipuolista ohjelmaa, kuten kuorojen, orkesterien, teatteriryhmien ja liikuntajärjestöjen esityksiä. Tule bongaamaan Erikeepperin pöytä! 

4.9. Fuksisitsit! Jahuu! Pienellä, myöhemmin määriteltävällä summalla saa kolmen ruokalajin illallisen sekä opastusta ja avustusta sitsauksen ihmeelliseen maailmaan. Fuksit ja vaihtarit ovat etusijalla tähän tapahtumaan, mutta vanhatkin pääsevät osallistumaan, jos paikkoja jää.

11.9. Fuksit kiertävät joukkueina käyttiksen fuksiaisten rasteilla ja vanhatkin opiskelijat ovat tervetulleita fuksiaisten jatkoille!

Viikolla 38 järjestetään uusien ja vanhojen ilta.

9.10. Pärähtää Conduksen perinteinen amazing race.

31.10 - 2.11. Erkka Eksperiense eli koko Suomen erkkaopiskelijat yhteen keräävä tapahtuma järjestetään tänä vuonna Erikeepperin voimin. Luvassa tutustumista muiden yliopistojen erkkalaisiin, menoa ja melskettä, mutta myös laadukasta koulutusta. Tätä et halua missata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti