maanantai 31. maaliskuuta 2014

LOPPUKEVÄÄN TAPAHTUMAT


3.4. Erikeepperi aloittaa huhtikuun yhteislähdöllä Maailman ihanin tyttö -näyttelyyn. Näyttely on ilmainen eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tule siis mukaan katsomaan maailmaa kiertänyttä näyttelyä tällä kertaa Vantaan taidemuseoon. Lähdemme rautatieaseman pääovilta klo 17. Mukaan saa toki tulla suoraan taidemuseoonkin.
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/676253769099871/?fref=ts


11.4. klo 19 Erikeepperi järjestää jäsenilleen kulttuurielämyksen Stella Polarikseen, joka on erikoistunut improvisaatioteatterin tekemiseen jo yli 20 vuoden ajan! Lähde siis mukaan kokemaan elämyksellinen ilta impron ja hyvän seuran kanssa! Liput ovat jo varattu keepperiläisille, mutta mukaan varmasti mahtuu vielä.
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1429183570659078/?fref=ts


15.4. klo 10 järjestetään Erikeepperin perinteiset opiskelijakahvit. Kyseessä on tilaisuus, johon opiskelijat ja henkilökunta kokoontuvat keskustelemaan opintoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Opiskelijat voivat antaa palautetta henkilökunnalle, niin risuja kuin ruusujakin. Esimerkiksi viime vuonna keskusteltiin Erikeepperin kokoamista viidestä epäkohdasta opinnoissamme. Myös tänä vuonna haluamme TEIDÄN mielipiteitänne opinnoistamme, joten piakkoin on tulossa mielipidekyselyä, joiden pohjalta voimme keskustella opiskelijakahveilla. Mihin sinä haluaisit muutosta - tai minkä kurssin ei missään nimessä kannata muuttua?


16.4. klo 18 alkaen on merkkienompeluilta Gustavus Rexissä opiskelijatiloissamme. Tuo haalarisi, merkkisi, pientä naposteltavaa ja varustaudu kanssamme vappuun!


24.4. klo 18 Erikeepperi järjestää kakkubuffetin Gustavus Rexissä. Osta tai leivo kakku ja tule myös syömään muiden kakkuja! Mitä enemmän osallistujia, sitä enemmän erilaisia makuja!


9.5. VUOSIJUHLAT
Rakkaalle järjestöllemme pamahtaa vuosia täyteen 10 vuotta. Akateeminen pöytäjuhla juhlapuhujilla ja upeilla esiintyjillä. Tätä ei kannata jättää väliin.

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/614801948602412/?fref=ts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti