torstai 23. tammikuuta 2014

KEVÄÄN TAPAHTUMIA

Tuntuuko talvi kurjalta puurtamiselta päivästä toiseen? Ehtiikö aurinko laskea ennen kuin ehdit kissaa sanoa ja yliopistolta ulos? Huoli pois, Erikeepperi järjestää talven kylmyyteen vertaistukea ja yhdessä tekemistä!

16.2. Kisakatsomo ja nyyttäri-ilta
Keepperiläiset kokoontuvat Rexiin kannustamaan Suomea voittoon talviolympialaisten miesten jääkiekossa. Vapise Kanada! Koska kaikki meistä eivät kuitenkaan ole kiekkoihmisiä ja ajatuskin yli-isänmaallisesta karjunnasta kavahduttaa, voi paikalle saapua myös ihan vain herkuttelemaan kera hyvän seuran.

18.2. SOOL-päivä
SOOL-päivää vietetään "Mikä susta tulee isona?"-teemalla. Paikalla opettajaksi valmistuneita eri aloilla työskenteleviä ihmisiä kertomassa uravalinnoistaan.

19.2. Merkkimarkkinat
Tule tapaamaan muita käyttisläisiä ja ostamaan lisää ommeltavaa haalareihisi. Erikeepperin pöydästä löytyy myös itseleivottuja herkkuja, joten paikalle kannattaa saapua makeahammasta kolottaen!

26.2. Conduksen speksi Mullattuja unelmia
Erikeepperin yhteislähtö Conduksen superhauskaan improteatteriin. Speksibändiä tähdittää rumpalina oma ex-puheenjohtajamme ja nykyinen toimihenkilömme Iris Vainio. Erikeepperin kautta on vielä halpaa kuin saippua: 10 euroa per nassu. Sähköpostissa lisätietoa ja ilmoittautumismahdollisuus!

Loppuvuoden tapahtumia:

Maaliskuu
Kiusaamisaiheinen keskustelutilaisuus
Kämppäappro

Huhtikuu
Kakkubuffet

Toukokuu
9.5. VUOSIJUHLAT
Rakkaalle järjestöllemme pamahtaa vuosia täyteen 10 vuotta. Akateeminen pöytäjuhla juhlapuhujilla ja hienoilla esiintyjillä. Tätä ei kannata jättää väliin.


HUOM. Kaikista tapahtumista on tulossa lisää tietoa ajankohdan lähentyessä - mutta merkkaa jo kalenteriisi nämä päivät! Eikä tässä vielä kaikki - suunniteluasteella on lisää päidenne menoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti