keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Syksy on tapahtumia täynnä

Pimenevät illat ja puiden väriloisto kertovat, että syksy on toden teolla saapunut. Onneksi kenenkään ei tarvitse viettää tätä välillä synkältä tuntuvaa vuodenaikaa yksin, sillä Erikeepperi järjestää mahtavia tapahtumia läpi syksyn! Tässä lyhyt esittely tulevista tapahtumista:


Erikeepperi tankotanssii 17.10. klo 18-19 ja 19-20

Meille on tarjoutunut mahtava tilaisuus lähteä kokeilemaan tankotanssia Kaisaniemen Rock The Pole -tanssikouluun. Tunnin hinta on Erikeepperin jäsenille vain 8 € eli kyseessä on todellinen huipputarjous! Meille on varattu 2 tuntia, klo 18-19 ja 19-20. Yhdelle tunnille mahtuu 15 henkilöä.

Tämä ei ole vakavaa, joten kaikki kokeilunhaluiset ja huumorintajuiset mukaan ;) Pidetään hauskaa!

Linkki fb-eventtiin:
https://www.facebook.com/events/594892780552868/?fref=ts

Muista ilmoittautua e-lomakkeella!
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/45306/lomake.htmlOpiskelijakahvit 31.10. klo 9

Mikä opinnoissamme on hyvää ja mikä huonoa? Miten erityispedagogiikan opintoja voisi kehittää? Tule tapaamaan erityispedagogiikan koulutuksen henkilökuntaa Erikeepperin järjestämille opiskelijakahveille ja jakamaan oma mielipiteesi erityispedagogiikan opiskelusta!

Linkki fb-eventtiin:
https://www.facebook.com/events/364229313710835/AVEKKI-koulutus 16.11. klo 9-16

"Kouluväkivalta henkisessä tai fyysisessä muodossa on valitettavasti monessa paikassa osa koulun arkea. Paha olo purkautuu joskus ulos aggressiivisena ja epäsosiaalisena käytöksenä. Ongelmia kohdataan kotona, koulussa ja vapaa- ajalla ja jos ongelmiin ei osata puuttua ajoissa, eikä kohdata oikealla tavalla, ongelmat saattavat vain pahentua.

Avekki-koulutuksen avulla pyritään lisäämään ymmärrystä aggressiivisesti ja väkivaltaisesti käyttäytyvästä oppilaasta ja sitä kautta löytää keinoja kohdata oppilas ja välttää vaikeat tilanteet. Kouluttajana toimii erityisluokanopettaja Timo Latsa."


Erikeepperi on tilannut jäsenilleen oman koulutuksen, joten nyt kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen! Koulutuksen hinta on 30 euroa per osallistuja.

LISÄTIETOA TULOSSA!Pikkujoulut 20.11.

Tänä vuonna pikkujouluillaan Alinassa yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa.

LISÄTIETOA TULOSSA!Asiantuntijaluento 4.12. klo 18

Jan Fredriksson Autismi- ja Aspergerliitosta tulee puhumaan siitä, kuinka toimia Asperger-lapsen kanssa luokkatilanteessa. Luento järjestetään Cajsassa, Kaisaniemessä.

LISÄTIETOA TULOSSA!


Erikeepperin tapahtumien lisäksi tänä syksynä kannattaa huomioida myös Abakuksen järjestämä erkkaopiskelijoiden kokoontuminen:Erkka-Experience Jyväskylässä 25.-27.10.

Lähde Erikeepperin kanssa valloittamaan Jyväskylää!

"Erkka-Experience on kaikki Suomen erityisopettajaopiskelijat yhteentuova viikonlopputapahtuma, joka järjestetään 25.-27.10. Jyväskylässä. Verkostoidutaan, kouluttaudutaan, sitseillään ja juhlitaan! Tänä vuonna tapahtuman järjestää jyväskyläläinen Abakus ry, ja viikonlopun yleisenä teemana on hyvinvointi, erityisesti erityisliikunta. Tapahtuman hinta on 20€/osallistuja sisältäen majoituksen, ohjelman, sitsit, aamu- ja iltapalaa sekä haalarimerkin."


Oikein mukavaa syksyä kaikille! Tapahtumissa nähdään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti